KOLEKSI KEILMUAN TENAGA DALAM @ KEBATINAN NUSANTARA

Khazanah yang tidak ternilai ini sangat diperlukan bagi individu yang ingin menguasai pelbagai rahsia ilmu paranormal dan kebatinan.Kami akan memberi tunjuk ajar sehingga anda mampu mencapai dan menguasai pelbagai ilmu-ilmu metafizik yang telah kami ijazahkan. Individu yang mengikuti kursus ini, akan mendapat pelbagai informasi mengenai kaedah & rahsia keilmuan Tenaga Dalam, Tenaga Minda, & Ilmu Kebatinan (Beladiri). Penguasaan ilmu Kekuatan Minda dan Tenaga Dalam yang diberikan mampu melaksanakan sesuatu yang anda ingini. Anda juga boleh menjadi GURU/MASTER apabila anda mengambil tahap GURU/MASTER .... InsyaAllah...

a.HIKMAH ENERGI LADUNI
Suatu kaedah pengisian energi pada orang, benda atau tempat untuk pelbagai tujuan seperti daya pengasih, bela diri, karisma, kerohanian,kebal,dimudahkan rezeki dan penyembuhan samada zahir mahupun bathin. Pengijazahan ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh

BONUS:cara membuat membuat minyak aura ulfa,kegunaan untuk menghalau makhluk halus,mengubati orang histeria dan pelbagai kegunaan yang tidak dapat dinyatakan disini.
PeringkatGuru:RM200
TahapBiasa:RM100

b.HIKMAH ILMU PENGASIHAN((HIMPUNAN ILMU PENGASIH DARI SELURUH PELUSUK NUSANTARA)

Memaparkan suatu metode yang mudah, latihan secara ilmiah dan ternyata dapat menimbulkan wibawa dan karisma yang amat tinggi. tanpa perlu berpuasa, bertarikat, memakai azimat, dan sebagainya. Anda hanya perlu berlatih dan beramal secara ringan sahaja Terdapat pelbagai ilmu pengasih dari seluruh nusantara dari selatan Thailand-semenanjung Malaysia-tanah jawa.Terdapat juga ilmu putar giling merupakan pengiriman pikiran dari jarak jauh dan merupakan bahagian dari ilmu telephati.

BONUS:cara membuat minyak pengasih cahaya hijau,pelbagai kegunaan yang tidak dapat dinyatakan disini.
PeringkatGuru:RM250
Tahap Biasa : RM 100

c.ILMU GERAK JIBRAIL (KUASA IBU SILAT)

Ilmu ini sangat tinggi,ianya adalah ibu segala silat ghaib. Anda akan dapat belajar silat secara laduni iaitu secara ghaib.Dengan ilmu ini anda mampu menghadirkan pelbagai jenis silat yang anda mahukan.jika waktu terdesak hanya dengan niat sahaja anda mampu menangkis pelbagai serangan baik depan mahupun arah belakang kerana gerak silat akan hadir dengan sendiri..

BONUS: ilmu bandung(bandowoso) iaitu satu keilmuan yang sangat ampuh untuk menghantam orang dari jarak jauh,berhati-hati pemilik ilmu ini dengan hanya niat sahaja mampu membuat lawan bertungkut lutut dan muntah darah. bagi orang yang mengamalkan aji Bandung Bodowoso akan mempunyai kekuatan badan yang menakjubkan. Barang yang mustahil boleh diangkat dengan kekuatan manusia, maka denga aji Bandung Bodowoso barang itu dapat diangkat dengan mudah. Bahkan lebih dari itu dengan aji ini orang boleh menagkis tanpa cedera semua senjata tajam. Senjata tajam akan terpental dengan sendirinya bila mengenai badannya
PeringkatGuru:RM250
Tahap Biasa : RM 100

d.ILMU LAMJALLAH-ilmu perang laksamana
Ilmu ini sebahagian daripada ilmu perang yang diamalkan pahlawan dahulu kala,dengan ilmu ini anda mampu mengunci gerak musuh dari jarak jauh,menghadapi seteru,menghadiri pembicaraan,mengutip hutang,pergaduhan dan pelbagai lagi kelebihan yang tidak dapat di nyatakan disini.dalam ilmu ini juga terdapat ilmu ayat penumbut sepikul ,dengan ilmu ini kekuatan tangan anda mencapai sepikul atau seratus kali.Bagi pengamal ilmu ini maka gengamlah penumbuk dan ditiup lalu membuat pukulan tepat kearah dada lawan.sesiapa yang terkena sangatlah mudharat kerana boleh muntah darah.penawarnya disediakan dalam bentuk ayat al-quran sekiranya musuh memohon maaf.

BONUS;ilmu tangan besi,pelbagai kelebihan yang tidak dapat dinyatakan disini,selepas mengamalkanya tangan akan berdenyut-denyut tanda tenaga mula menyerat masuk
PeringkatGuru:RM250
Tahap Biasa : RM 100

e.HIKMAH AR-RAZZAQ (REZEKI)
Sebuah kitab rahsia besar milik nenek moyang kita. Khusus bagi mereka yang menghadapi masalah kewangan dan kesempitan hidup. Kuncinya berupaya menembusi dimensi ghaib alam kerezekian. InsyaAllah anda akan mampu menarik rezeki 4 penjuru alam .InysaAllah

BONUS:Doa murah rezeki dan tidak fakir(amalan 50 hari tanpa henti
PeringkatGuru:RM250
Tahap Biasa : RM100

f.ILMU GERAK LANGKAH HULUBALANG
Ilmu gerak langkah hulubalang ini adalah sejenis ilmu warisan dari para hulubalang dan laksamana zaman silam untuk digunakan sebagai senjata atau persediaan mempertahankan diri.ilmu ini sangat sesuai bagi yang selalu memasuki acara pertandingan silat,tomoi dan sebagai nya.dalam ilmu ini terdapat petua-petua yang ampuh.dengan mengamalkan ilmu ini nescaya dalam setiap pengaduhan akan menang dan musuh akan menjadi seperti seorang wanita lemah dan tidak bertenaga.

BONUS:pelbagai jenis ilmu untuk pelbagai kegunaan,seperti untuk meningkatkan semangat,mengambil isi batin lawan,penumbuk secara serentak,pembuka kebal lawan,melumpuhkan musuh,mengunci pergerakan musuh,penglimunan,doa mengelak pukulan dan tendangan musuh,doa menambah keberanian,penutup senjata api,ayat fisabilillah dan pelbagai yang tidak dapat dinyatakan disini.
PeringkatGuru:RM250
Tahap Biasa : RM100

g.HIKMAT ILMU NAFAS WARISAN HULUBALANG SILAM
Ilmu ini adalah pakaian hulubalang silam seperti dato hang tuah,mat kilau,dato bahaman dan para sesepuh.banyak kelebihan jika mengamalkannya.dengan ilmu ini anda mampu mengetahui sesuatu perkara yang akan terjadi sama ada baik atau buruk bagi anda.

BONUS:ilmu jabat 7.banyak kelebihan yang tidak dapat dinyatakan
PeringkatGuru:RM130
Tahap Biasa : RM 65

h.ILMU KOTA TAUHID
InsyaAllah kami akan menyampaikan rahsia inti kekuatan ghaib hulubalang Melayu zaman silam. Berfungsi bagi segala niat yang baik. Anti pukulan, tikaman dan tembakan dan lain-lain benda yang datang kearah tubuh badan kita keras atau laju.semasa mengamalkan ilmu ini kadang-kadang pengamal akan didatangi mimpi-mimpi melihat tempat dahulukala.ilmu ini diwariskan kepada seorang guru silat.pada tahun 1930 belia telah selamat dari percubaan membunuh nya oleh pembunuh upahan bangsa siam dijejawi perlis.

BONUS:ilmu melihat aura
PeringkatGuru:RM130
Tahap Biasa : RM 65

i.ILMU PENAWAR BISA DAN RACUN
Ilmu untuk menawarkan pelbagai jenis bisa dan racun.dengan ilmu ini anda mampu menawarkan bisa haiwan dan sebagainya.

BONUS:ILMU PEMBUNGKAM,mengunci mulut seteru binatang buas,ular,kala jengking,buaya,harimau dan sebagai nya.
PeringkatGuru:RM100
Tahap Biasa : RM 65

j.ILMU GERAK PERWIRA
Disusun sebagai salah satu khazanah pusaka bangsa melayu yang terkenal dengan kehebatan satu ketika dahulu,berguna sebagai panduan dan persedian dalam pelbagai situasi masa kini dari menyelamatkan diri dari marabahaya.,kecelakaan,bagi pengamal ilmu ini akan dapat merasakan satu kesan getaran dibadan sebagai satu petunjuk.

BONUS:ILMU TERAWANGAN,untuk melihat keberadaan makhluk halus dan sebagai nya,
PeringkatGuru:RM100
Tahap Biasa : RM 65

k.HIKMAH PENYUCIAN IQ(RAWATAN KHUSUS PENERANG HATI)
l.Suatu metode energi Pengingat dan Penerang Hati. Anda akan berupaya menghafal ilmu-ilmu yang dipelajari, mudah menerima ilmu, aqal menjadi cerdas, terang hati, meghilangkan was-was, bebal, pelupa, lemah semangat.dibaca ke air dan kismis InsyaAllah…

BONUS:ilmu memindahkan hujan

PeringkatGuru:RM75
Tahap Biasa : RM35